День IT компаній

24 квітня у нас відбувся день ІТ компаній. Сьомий рік поспіль під час тижня факультету комп’ютерної інженерії, програмування та кіберзахисту #ОНТУ старший викладач кафедри ІТтаКБ Попков Денис Миколайович запрошує ІТ компанії нашого міста у гості. Це допомагає студентам отримати можливість познайомитися з компаніями, пройти тестові співбесіди, отримати можливість поспілкуватися з HR спеціалістами, рекрутерами, технічними спеціалістами, іншими представниками компаній. 
Викладачі кафедри та студенти безмежно вдячні компаніям Netcracker, EIS Group, DataArt, Intersog, Netpeak, Tapmedia, HYS Enterprise, KeepSolid, Ecentria Solution, PerceptionBox, 3DLook за їх роботу, альтруїзм та прагнення разом допомагати студентам: відчути «смак» справжньої співбесіди, спробувати власні сили, отримати пораду чи зауваження від спеціаліста, проаналізувати резюме і т.д. 
Це був дуже важливий і продуктивний день для студентів, які по-справжньому хочуть знайти роботу за фахом)
І з кожним роком ми маємо все більше приводу для гордості за своїх колишніх дипломників, які з радістю приходять до нас у статусі провідних фахівців ІТ галузі і діляться досвідом з ще поки «зеленими» студентами) Дякуємо!

#ITeamONAFT

Фото 1

Фото 2

 

Розміщено 2019-04-26 09:39:44